Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Innowacje w przetwórstwie z wykorzystaniem produktów ekologicznych | Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Innowacje w przetwórstwie z wykorzystaniem produktów ekologicznych

wrz
27
wrz/27 13:00 - wrz/28 18:00

Folwark Wąsowo Ul. Poznańska 2

27/29.09. 2019 Folwark Wąsowo:

Konferncja naukowa „Innowacje w przetwórstwie z wykorzystaniem produktów ekologicznych” mająca na celu stymulowanie współpracy we wdrażaniu innowacyjnych metod w przetwórstwie

współfinansowanie: środki Unii Europejskiej w ramach Schematu II Pomocy Technicznej Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020

Partnerzy: Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Centrum Doradztwa Rolniczego w Brwinowie – Oddział w Poznaniu, Wielkopolskie Centrum Klasteringu w Poznaniu, Lokalna Grupa Działania KOLD

Powiązane materiały

ZałącznikRozmiar
PDF icon Informacja.pdf208.58 KB

WYDZIAŁY