MEAT IN TECHNOLOGY and HUMAN NUTRITION

cze
27
cze/27 18:00 - cze/29 15:00

Tarnowie Podgórnym k. Poznania

Wersja do wydrukuWersja do wydruku

Międzynarodowa Konferencja Naukowa z cyklu „MEAT IN TECHNOLOGY and HUMAN NUTRITION” 

Międzynarodowa Konferencja organizowanea przez Polskie Towarzystwo Technologów Żywności we współpracy z Katedrą Technologii Mięsa Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu oraz innymi instytucjami naukowymi.

 

Tematyka konferencji obejmuje zagadnienia:

 

  • Produkcja mięsa w zmieniającym się świecie 
  • Mięso – źródło bioaktywnych związków i jego funkcjonalne właściwości
  • Innowacje w nauce o mięsie i jego przetwarzaniu
  • Postęp w ocenie jakości mięsa, bezpieczeństwa zdrowotnego i autentyczności żywności

 

Szczegółowe informacje związane z nadchodzącą Konferencją, znajdziecie Państwo na stronie: http://www.up.poznan.pl/meat2018

 

Powiązane materiały

ZałącznikRozmiar
PDF icon informacja-pol.pdf303.06 KB

Wydział Rolnictwa, Ogrodnictwa
i Bioinżynierii
Wydział Leśny i Technologii
Drewna
Wydział Medycyny
Weterynaryjnej
i Nauk
o Zwierzętach
Wydział Nauk
o Żywności
i Żywieniu
Wydział Inżynierii
Środowiska
i Inżynierii Mechanicznej
Wydział
Ekonomiczny