Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Międzynarodowa konferencja naukowa - Rynki żywnościowe 4.0. | Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Międzynarodowa konferencja naukowa - Rynki żywnościowe 4.0.

lis
18
lis/18 10:00 - lis/19 14:00
Wersja do wydrukuWersja do wydruku

Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu oraz Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu zapraszają na międzynarodową konferencję naukową Rynki żywnościowe 4.0. Konferencja odbędzie się online w dniach 18-19 listopada 2021 r., ze specjalnym udziałem prelegenta dr Bettiny von Stamm, wizjonerki, myślicielki i implementatorki w dziedzinie innowacji.

Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu oraz Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu zapraszają na międzynarodową konferencję naukową Rynki żywnościowe 4.0. Konferencja odbędzie się online w dniach 18-19 listopada 2021 r., ze specjalnym udziałem prelegenta dr Bettiny von Stamm, wizjonerki, myślicielki i implementatorki w dziedzinie innowacji.

 

Konferencja jest wydarzeniem skupiającym światowych ekspertów – naukowców, badaczy i praktyków biznesu. Program koncentruje się na wszystkich aspektach transformacji cyfrowej wpływających na rynki żywnościowe. Szczególna uwaga zostanie poświęcona rozwiązaniom cyfrowym ukierunkowanym na zrównoważoną konsumpcję i zrównoważone łańcuchy dostaw żywności, inteligentnej żywności i inteligentnym łańcuchom dostaw, wykorzystaniu sztucznej inteligencji na rynkach żywności oraz zachowaniom konsumentów 4.0.

 

Najbliższa konferencja będzie szóstym spotkaniem łączącym biznes, przemysł, rolnictwo i naukę. To forum ciekawych debat o przyszłości rynków żywności oraz platforma wymiany doświadczeń, pomysłów i wiedzy z różnych dziedzin i dyscyplin. Podobnie jak w przypadku poprzednich wydarzeń, będzie to okazja dla naukowców do zaprezentowania wyników swoich badań, a dla praktyków do podzielenia się spostrzeżeniami ze studiów przypadków.

 

Serdecznie zapraszamy do udziału! Więcej informacji na stronie konferencji: https://foodmarkets.pl/

WYDZIAŁY