Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Wykłady pracowników Wydziału Chemii, Instytutu Chemii Żywności i Biotechnologii Politechniki w Brnie | Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Wykłady pracowników Wydziału Chemii, Instytutu Chemii Żywności i Biotechnologii Politechniki w Brnie

mar
25
mar/25 13:00

Sala seminaryjna Katedry Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności, ul. Wojska Polskiego 48

Zakład Chemii Żywności i Analizy Instrumentalnej oraz Katedra Biotechnologii i Mikrobioligii Żywności mają zaszczyt zaprosić na wykłady pracowników Wydziału Chemii, Instytutu Chemii Żywności i Biotechnologii Politechniki w Brnie które odbędą się 25.03.2019 w godz. 13.00-15.00 w Sali seminaryjnej Katedry Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności, ul. Wojska Polskiego 48

Prof. Ivana Marova: Introduction: i) Faculty of Chemistry BUT, Department of Food Chemistry and Biotechnology. ii) Microbial cell factories and some of their specific metabolites produced under bio- refinery concept

 

Dr Jaromir Porizka: Elemental analysis as a tool for authentication of wine

 

Assoc. Prof. Pavel Divis: Diffusive gradients in thin films technique - from environmental chemistry to food analysis 

 

Assoc. Prof. Stanislav Obruca: Polyhydroxyalkanoates, microbial bioplastics - biological function and biotechnological production

Powiązane materiały

ZałącznikRozmiar
PDF icon Wykłady_Brno.pdf206.41 KB

WYDZIAŁY