Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Zapraszamy na wykład "Czysta etykieta czyli czy fizyczna modyfikacja skrobi jest naprawdę fizyczna?" | Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu

Zapraszamy na wykład "Czysta etykieta czyli czy fizyczna modyfikacja skrobi jest naprawdę fizyczna?"

kwi
12
kwi/12 11:30

WNoŻiŻ w sali wykładowej im. Józefa Janickiego (s.35)

Wersja do wydrukuWersja do wydruku

POLSKIE TOWARZYSTWO TECHNOLOGÓW ŻYWNOŚCI ODDZIAŁ WIELKOPOLSKI

Zapraszamy na wykład "Czysta etykieta czyli czy fizyczna modyfikacja skrobi jest naprawdę fizyczna?" który wygłosi prof. dr hab. Grażyna Lewandowicz z Katedry Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

Wykład odbędzie się
12. kwietnia (czwartek) 2018 r. o godzinie 11.30
w budynku głównym Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu
w sali wykładowej im. Józefa Janickiego (s.35)
przy ulicy Wojska Polskiego 31

Powiązane materiały

ZałącznikRozmiar
PDF icon wykład_12_04_2018.pdf260.59 KB

WYDZIAŁY