Ankieta - "Nawyki żywieniowe podczas izolacji z powodu COVID-19 w Polsce"

Wersja do wydrukuWersja do wydruku

Zespół żywieniowców z Instytutu Żywienia Człowieka i Dietetyki Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu we współpracy ze specjalistami z Uniwersytetu w Granadzie współpracuje w międzynarodowym projekcie mającym na celu analizę zachowań żywieniowych w czasie izolacji z powodu wirusa COVID-19. 

Badania mają odpowiedzieć na ważne pytania dotyczące naszych zachowań podczas izolacji. Jesteśmy na etapie zbierania danych, dlatego zapraszamy do wypełnienia krótkiego (5 min) anonimowego kwestionariusza, dzięki któremu będziemy mogli poznać zmiany zachowań żywieniowych w nowych dla wszystkich okolicznościach. Ponieważ kwestionariusz zakłada cechy diety Śródziemnomorskiej, wegetarianie mogą poczuć się pokrzywdzeni (prosimy by zaznaczali opcję 0 –porcji mięsa, a w opcji gdzie mogą podać produkty z jakimi mają kłopot z zakupem dodawać JESTEM WEGE) 

Aby wyniki były rzetelne, potrzebujemy ponad 1000 respondentów, dlatego prosimy też o dalsze udostępnianie tego międzynarodowego kwestionariusza. Wersja załączona dotyczy osób dorosłych mieszkających w Polsce. Ten sam  kwestionariusz wypełnią także Hiszpanie, Portugalczycy, Grecy, Chorwaci, Serbowie, Bośniacy, Irlandczycy, Litwini, Słoweńcy i Brytyjczycy Macie Państwo okazję uczestniczyć w dużym międzynarodowym projekcie. 

 

 

Zapraszamy serdecznie do wypełnienia. 
Bardzo dziękujemy za pomoc i serdecznie pozdrawiamy!

 

Link do FORMULARZA 

 

Żywieniowcy i dietetycy z Instytutu Żywienia Człowieka i Dietetyki,
Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu