Ogólnopolskie badanie zachowań żywieniowych studentów z powodu izolacji COVID-19 Ogólnopolskie badanie zachowań żywieniowych studentów z powodu izolacji COVID-19

Wersja do wydrukuWersja do wydruku

Naukowcy z Instytutu Żywienia Człowieka i Dietetyki Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu wraz z Zespołami specjalistów z ośmiu Uniwersytetów zajmujących się problematyką zachowań żywieniowych postanowili przeprowadzić badanie oceniające wpływ izolacji z powodu COVID-19 na zachowania żywieniowe i ich związek z podatnością na stres u studentów szkół wyższych. Zapraszamy do wypełnienia anonimowej ankiety studentów z naszego Uniwersytetu, jak i z całej Polski. Wypełnienie ankiety zabierze Państwu nie więcej niż 10 minut. 

 

Link do ankiety 

 

Wydział Rolnictwa, Ogrodnictwa
i Bioinżynierii
Wydział Leśny i Technologii
Drewna
Wydział Medycyny
Weterynaryjnej
i Nauk
o Zwierzętach
Wydział Nauk
o Żywności
i Żywieniu
Wydział Inżynierii
Środowiska
i Inżynierii Mechanicznej
Wydział
Ekonomiczny