Warsztaty odbędą się 10 października o 17:00 w sali 326 w Budynku Głównym WNoŻiŻ
Warsztaty mają na celu przygotowanie studentów (szczególnie 3 oraz 5 roku Technologii Żywności i Żywienia Człowieka oraz Jakości i Bezpieczeństwa Żywności) do wejścia w świat zawodowy. Coraz więcej firm w Polsce bierze przykład z Międzynarodowych Korporacji i wdraża Lean Management. Coraz częściej na rozmowach rekrutacyjnych pojawia się pytanie - Czy wiesz co to jest Lean? Studenci Uniwersytetu Przyrodniczego nie zawsze wiedzą co to jest. Chcemy, aby mieli takie same szanse na rozmowach jak ich konkurenci z Uczelni (Uniwersytet Ekonomiczny, Politechnika Poznańska), w których Lean Management jest kierunkiem Zarządzania. Dzięki warsztatom studenci nauczą się nowego podejścia oraz narzędzi, z którymi na pewno w przyszłości spotkają się w firmach produkcyjnych.
Karolina Piasecka
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
Droga po Lean - informacje | 973.85 KB |
Droga po Lean str1 | 943.98 KB |
Droga po Lean str2 | 761.15 KB |